Telemarketing vacatures thuiswerk
"Voor de vestiging in Groningen"

Thuiswerk vacature Telefonisch verkoper


ZZP / Freelance

Wie zoeken wij?

Voor onze sales opdrachten van bekende A-merken in heel Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste telefonisch verkopers.

Als telefonisch verkoper is het belangrijk dat je gedreven bent, passie hebt, empathisch bent en daadkracht toont. Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring in telemarketing.

Bij ons krijg je de kans om met bekende A-merken te werken en hun producten te verkopen aan klanten in heel Nederland. Als telefonisch verkoper ben je verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten, het overtuigen van hen om producten of diensten te kopen en het behalen van verkoopdoelen. Je bent gedreven en gepassioneerd in wat je doet en zorgt ervoor dat elke klant een positieve ervaring heeft.

Empathie is een belangrijke eigenschap als telefonisch verkoper. Je kunt je inleven in de behoeften en wensen van de klant en speelt hierop in. Je luistert actief naar de klant en biedt oplossingen die aansluiten bij hun behoeften. Daarnaast toon je daadkracht en ben je in staat om zelfstandig beslissingen te nemen en actie te ondernemen om verkoopkansen te benutten.

Wij geven de voorkeur aan kandidaten met minimaal 1 jaar ervaring in telemarketing. Dit geeft je een voorsprong en helpt je om succesvol te zijn in deze rol. Echter, als je gedreven bent en de juiste mindset hebt, staan wij open voor enthousiaste verkopers zonder ervaring.

Kennis & ervaring

Als je weinig ervaring hebt als telefonisch verkoper, hoef je je geen zorgen te maken. Wij begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen en daarom zullen wij je vanaf het begin begeleiden, zodat je snel kunt groeien in deze functie. Onze ervaren teamleden zullen je alle tips en tricks leren om succesvol te zijn in het verkopen via de telefoon.

Het enige wat we vragen is dat je een goede telefoonstem hebt, waarmee je klanten kunt overtuigen en enthousiasmeren. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste inzet toont en doorzettingsvermogen hebt. Het kan soms even duren voordat je de gewenste resultaten behaalt, maar met de juiste mindset en motivatie zul je zeker succesvol worden.

Uiteraard is het ook belangrijk dat je voldoet aan de wet- en regelgeving van telemarketing. Daarom verwachten we dat je de nodige certificaten behaalt, zodat je op de hoogte bent van de regels en richtlijnen binnen deze branche. We zullen je hierbij ondersteunen en zorgen dat je alle benodigde kennis opdoet.

Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden als telefonisch verkoper te ontwikkelen en jezelf te bewijzen. Met onze begeleiding en jouw inzet, zul je al snel merken hoeveel groeipotentieel er voor jou ligt in deze branche. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en start jouw succesvolle carrière als telefonisch verkoper!

ZZP opdrachten

Het maakt niet uit als je nog geen ervaring hebt als zelfstandig ondernemer, zolang je maar bereid bent om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Je gaat een samenwerking aan als ZZP'er, waardoor je kunt profiteren van alle voordelen die dit met zich meebrengt. Als zelfstandig ondernemer heb je de vrijheid om je eigen werkuren en tarieven te bepalen. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen voor opdrachten die passen bij jouw expertise en interesses.

Door je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, krijg je toegang tot belangrijke zakelijke informatie en netwerkmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan workshops en evenementen die gericht zijn op ondernemerschap, waardoor je je kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Als ZZP'er zul je sales opdrachten uitvoeren op commissiebasis. Dit betekent dat je een percentage van de verkoop ontvangt als beloning voor je inspanningen. Door je sales skills en overtuigingskracht in te zetten, heb je de mogelijkheid om succesvol te zijn en je inkomen te vergroten.

Kortom, als je bereid bent om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en als ZZP'er aan de slag te gaan, krijg je de kans om je eigen baas te zijn en te profiteren van alle voordelen die zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt.

Hoge vergoeding

Elke week worden de facturen voor je opgesteld en uitbetaald. Als telefonisch verkoper verdien je gemiddeld €70 per uur, dus met slechts een paar uur per dag kun je al snel zo'n €1.000 per week verdienen. Maar dat is nog niet alles! Naast een aantrekkelijk uurloon bieden we ook aantrekkelijke bonussen en commissies aan voor elke succesvolle verkoop die je maakt. Met deze extra's kun je je wekelijkse inkomen aanzienlijk verhogen.

Stel je voor dat je 40 uur per week aan de slag gaat en de juiste inzet toont. Met zo'n toewijding en motivatie kun je niet alleen €2.500 per week verdienen, maar zelfs meer! We hebben verkopers die met hun uitzonderlijke prestaties maandelijkse inkomsten van €5.000 of meer realiseren. Dit is jouw kans om je financiële doelen te overtreffen en een succesvolle carrière als telefonisch verkoper te hebben.

Wacht niet langer en sluit je aan bij ons dynamische verkoopteam. Ervaar de opwinding van het behalen van verkoopdoelen en het zien groeien van je bankrekening. We bieden uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je succesvol bent in je nieuwe rol. Word vandaag nog lid van ons team en start je weg naar financiële vrijheid en succes!

 

 

Functie-eisen voor Telefonisch verkoper

 • Inschrijving of bereid je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel;

 • Minimaal MBO of hoger denk- en werkniveau en 2 jaar werkervaring;

 • Een geldige VOG voor telemarketing of bereidheid deze aan te vragen;

 • Een prettige telefoonstem en een zelfstandige werkhouding;

 • Een commercieel talent en echt affiniteit met sales;
 • Een verkoopinstelling, enthousiasme en drive om te presteren;

 • Ervaring als telefonisch verkoper van 1 jaar (meer is een pre);

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Een eigen computer en een goede headset;

 • Minimaal 25 uur per week beschikbaar.

Media

Bijvoorbeeld, denk aan gerenommeerde kranten zoals NRC en de Telegraaf. Jouw taak is om nieuwe abonnees aan te trekken voor deze kranten. Het interessante is dat al deze potentiële klanten oude abonnees zijn.

Jij krijgt de unieke kans om deze oude abonnees te verrassen met een onweerstaanbaar aanbod en hen te overtuigen om weer abonnee te worden. Met jouw expertise als copywriter zul je hun aandacht trekken en hen verleiden met exclusieve voordelen en speciale aanbiedingen die ze simpelweg niet kunnen weerstaan.

We weten dat deze potentiële klanten al bekend zijn met de kwaliteit en het belang van nieuws, en nu is het jouw taak om hen te laten zien waarom ze terug moeten komen naar NRC en de Telegraaf.

Met deze herwinningscampagne zijn de mogelijkheden voor hoge conversieratio's eindeloos. Dus laat je creativiteit de vrije loop, schrijf verleidelijke teksten en overtuig deze oude abonnees om opnieuw te genieten van de beste nieuwservaring die er is.

Goede doelen

Dit zijn opdrachten die je aanspreken omdat je er zelf een warm hart voor hebt. Hierdoor zet je net dat extra stapje en weet je jouw passie goed over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan Cordaid, een organisatie die zich inzet voor de bestrijding van armoede en ongelijkheid wereldwijd. Met jouw gedrevenheid en kennis zul je mensen inspireren en overtuigen om weer donateur te worden, zodat Cordaid hun belangrijke werk kan voortzetten en nog meer mensen in nood kan helpen.

Of denk aan Dokters van de Wereld, een organisatie die medische zorg verleent aan kwetsbare groepen over de hele wereld. Met jouw passie en expertise zul je mensen raken en overtuigen om weer donateur te worden, zodat Dokters van de Wereld levens kan blijven redden en de meest kwetsbare mensen kan ondersteunen.

Door je in te zetten voor deze organisaties, kun je jouw betrokkenheid en liefde voor de medemens omzetten in concrete acties. Jouw woorden zullen mensen inspireren en motiveren om zich weer verbonden te voelen met deze belangrijke goede doelen.

Loterijen

Je gaat als zelfstandige opdrachten uitvoeren voor de Vriendenloterij. Deze loterij biedt nieuwe spelers veel kansen op mooie prijzen en is daarmee net iets anders dan andere loterijen in Nederland.

Bovendien staat de Vriendenloterij bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid. Een deel van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan goede doelen in Nederland. Door deel te nemen aan de Vriendenloterij draag je niet alleen bij aan je eigen winkansen, maar ook aan een betere samenleving.

Daarnaast biedt de Vriendenloterij regelmatig exclusieve prijzen en evenementen aan haar spelers. Denk bijvoorbeeld aan VIP-arrangementen voor populaire concerten, sportwedstrijden of theateravonden. Als zelfstandige heb je niet alleen de kans om zelf mooie prijzen te winnen, maar ook om deze bijzondere ervaringen te delen met je vrienden en familie.

Met de Vriendenloterij hoef je niet langer te dromen over het winnen van grote geldbedragen. De winkans is hoog en met jouw bijdrage aan de Vriendenloterij draag je bij aan een betere samenleving. Begin vandaag nog met het werven van nieuwe spelers en ervaar zelf de voordelen en beloningen die de Vriendenloterij te bieden heeft!

Energie

Op onze website heb jij de unieke kans om deel te nemen aan de indrukwekkende campagnes van gerenommeerde energieleveranciers zoals Energiedirect, Essent en Van de Bron. Door het verkopen van nieuwe energiecontracten openen zich enorme mogelijkheden om flink wat geld te verdienen.

Maar dat is niet het enige voordeel. Het beste van alles is dat al onze potentiële klanten voormalige klanten zijn die jij een onweerstaanbare aanbieding mag doen. Met jouw expertise en onze uitstekende deals, zullen zij zonder twijfel enthousiast zijn over de voordelen die onze energiecontracten te bieden hebben. Ze kunnen profiteren van scherpe tarieven, duurzame energieoplossingen en uitstekende klantenservice.

Mis deze kans niet om niet alleen je portemonnee te spekken, maar ook om anderen te helpen bij het vinden van de beste energieoplossing voor hun behoeften. Of het nu gaat om lagere energiekosten, groene energie of flexibele contracten, wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Sluit je aan bij ons team van energie-experts en maak deel uit van de revolutie in de energiemarkt. Samen kunnen we een positieve impact maken en de wereld een stukje groener en duurzamer maken.

Thuiswerk vacature Telefonisch Verkoper

Sollicitatieformulier: Telefonisch verkoper

Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden.

Sales Professionals indeed reviews
"De opkomst van telemarketing"

Telemarketing opdrachten voor ZZP'ers

De ZZP markt groeit snel doordat steeds meer mensen ervoor kiezen om als zelfstandige te werken. En een van de meest gewilde industrieën voor deze werknemers is de verkoop.

Als zelfstandig verkoper, ook bekend als zzp callcenter, zijn er bedrijven die individuen aannemen met als hoofddoel om te bellen vanuit hun eigen locatie. Deze individuen kunnen verschillende achtergronden hebben, maar ze hebben allemaal één gemeenschappelijke vaardigheid: ze moeten uitstekend kunnen communiceren met mensen en hen kunnen overtuigen van de producten of diensten voor onze klanten.

De verkoop is een dynamische en uitdagende sector waarin zelfstandig ondernemerschap steeds populairder wordt. Als zzp'er in de verkoop heb je de vrijheid om je eigen werktijden en locatie te bepalen, terwijl je toch deel uitmaakt van een professioneel callcenter. Je hebt de mogelijkheid om te werken voor verschillende opdrachtgevers en je kunt je specialiseren in een specifieke branche of productgroep.

Het werken als zelfstandig verkoper vereist een scherp inzicht in de behoeften en wensen van potentiële klanten. Je moet in staat zijn om een vertrouwensband op te bouwen en hen te overtuigen van de toegevoegde waarde van het product of de dienst die je aanbiedt. Daarnaast is het belangrijk om goed te kunnen luisteren naar de klant, zodat je op maat gemaakte oplossingen kunt bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Als zzp'er in de verkoop ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe leads en het opbouwen van langdurige klantrelaties. Je werkt zelfstandig, maar kunt altijd rekenen op de ondersteuning en begeleiding van het callcenter waar je voor werkt. Dit biedt een unieke combinatie van vrijheid en professionele ondersteuning, waardoor je als zelfstandig verkoper optimaal kunt presteren.

Kortom, de ZZP markt groeit snel in de verkoopsector en als zelfstandig verkoper heb je de mogelijkheid om je eigen succes te bepalen. Met uitstekende communicatievaardigheden en een gedreven instelling kun je mensen overtuigen van de producten of diensten voor onze klanten en zo een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van hun bedrijf.

Werken voor een callcenter in Groningen?

Enige tips voor degenen die freelance willen werken voor een callcenter als callcenter medewerker, sales manager, customer service of sales medewerker:

 • De callcenter vestiging zorgt voor een snelle internetverbinding;

 • Zij zorgen tevens voor rustige kamer waar je ongestoord kunt werken;

 • Kies je eigen uren en plan je tijd in op basis van je behoeften en voorkeuren;

 • Zorg ervoor dat je de benodigde software op je computer hebt geïnstalleerd;

 • Houd er rekening mee dat dit soort werk toewijding en geduld vereist.

Telemarketing vacatures (thuiswerk)

Wat doet een telefonisch verkoper?

Een telefonische verkoper is iemand die via de telefoon producten, diensten, abonnementen of tickets voor evenementen aan klanten verkoopt. Het hoofddoel van een telefonische verkoper is om zoveel mogelijk verkoop te genereren door middel van overtuigingskracht en het opbouwen van een sterke klantrelatie.

Bij het verkopen via de telefoon is het essentieel dat de telefonische verkoper beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een vlotte babbel. Ze moeten in staat zijn om de behoeften en wensen van de klant te begrijpen en hierop in te spelen. Daarnaast is het belangrijk dat ze productkennis hebben, zodat ze de klant kunnen overtuigen van de voordelen en waarde van het product of de dienst die ze aanbieden.

Een succesvolle telefonische verkoper weet hoe hij potentiële klanten kan interesseren en enthousiasmeren. Ze zijn in staat om de klant te overtuigen dat het product of de dienst die ze aanbieden precies is wat ze nodig hebben. Door het opbouwen van een sterke klantrelatie en het bieden van uitstekende klantenservice, kunnen ze ervoor zorgen dat klanten terugkomen voor herhaalaankopen en ook positieve mond-tot-mondreclame genereren.

Daarnaast is het ook belangrijk voor telefonische verkopers om goed georganiseerd te zijn en te werken met targets en deadlines. Ze moeten in staat zijn om hun tijd efficiënt te beheren en zich te concentreren op het behalen van verkoopresultaten. Daarbij is het van belang dat ze altijd professioneel en vriendelijk blijven, zelfs in uitdagende situaties.

Kortom, een telefonische verkoper is een essentiële schakel in het verkoopproces. Met hun overtuigingskracht en klantgerichtheid kunnen ze waarde toevoegen aan een organisatie en bijdragen aan het behalen van verkoopsuccessen.

Zoek je zzp / freelance sales opdrachten?

Callcenters bieden mensen niet alleen de mogelijkheid om als zelfstandige te werken en hun brood te verdienen, maar ook om hun vaardigheden op het gebied van klantenservice en verkoop te ontwikkelen. Het vinden van het juiste callcenter kan echter een uitdaging zijn, omdat niet elk callcenter dezelfde werkomgeving en kansen biedt.

Bij het zoeken naar een geschikt callcenter is het belangrijk om te kijken naar hoe ze hun werknemers behandelen. Een goed callcenter zorgt voor een positieve werkomgeving waarin medewerkers worden gewaardeerd en ondersteund. Ze investeren in trainingen en bieden mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarnaast is het raadzaam om te kijken of er vacatures zijn in het bedrijf. Een callcenter met regelmatige vacatures kan een teken zijn van groei en stabiliteit. Dit kan ook betekenen dat er meer mogelijkheden zijn om door te groeien binnen het bedrijf.

Als je interesse hebt in een bepaald callcenter, is het verstandig om van tevoren vragen te stellen. Dit kan je helpen om een beter beeld te krijgen van de organisatie en de verwachtingen die zij hebben van hun medewerkers. Het is belangrijk om te weten wat er van je verwacht wordt en of dit overeenkomt met jouw persoonlijke doelen en vaardigheden.

Een ander aspect om naar te kijken is of het callcenter een trainingsprogramma aanbiedt. Een goed trainingsprogramma kan je helpen om je vaardigheden als telefonisch verkoper verder te ontwikkelen en succesvoller te zijn in je werk. Het is belangrijk om te investeren in jezelf en te streven naar continue verbetering.

Tot slot is het de moeite waard om te kijken naar eventuele incentives die het callcenter biedt, zoals betaald verlof of bonussen. Deze extra voordelen kunnen je motivatie en tevredenheid verhogen en je belonen voor je harde werk.

Kortom, bij het zoeken naar de juiste vacature als telefonisch verkoper is het essentieel om te kijken naar de behandeling van werknemers, beschikbare vacatures, het stellen van vragen, het trainingsprogramma en eventuele incentives. Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je een weloverwogen keuze maken en het callcenter vinden dat bij je past.

Thuiswerk vacature Telefonisch Verkoper
"Callcenter vacature in Groningen"

Telefonisch verkoper (ZZP)

Je kan al binnen een week starten, solliciteer nu!

Telemarketeer

Thuiswerk vacature Telemarketeer
Thuiswerken / Vanuit huis

Callcenter agent

Sales Professional

"Telemarketing opdrachten van A-merken"

Wat voor callcenter werk zoek je?

Zoek je een flexibele baan en wil je er ook nog eens veel geld mee verdienen?

Solliciteer dan op deze thuiswerk vacature Telefonisch Verkoper en geef je telemarketing carrière een boost!

Wil jij zelf je werktijden bepalen en werken als ZZP'er op kantoor in Groningen?

Bekijk dan snel onze telemarketing vacatures, we zoeken meerdere kandidaten met telemarketing ervaring.

Beide antwoorden een ja? Solliciteer!

Wat zeggen telefonisch verkopers over ons?

Google reviews

5.0
Beoordelingen van Sales Professionals
(15 beoordelingen)

Een review schrijven


Trustpilot reviews

Trustscore 4.5-star