Thuiswerk vacature Telemarketeer
Callcenter thuiswerk vacature Telemarketeer
"Freelance sales opdrachten"

Callcenter thuiswerk vacature Telemarketeer

ZZP / Freelance

Vaste dienst
(alleen Amsterdam)
Sales Professionals indeed reviews

Wie zoeken wij?

Wij zoeken telemarketeers, salesprofessionals en telefonisch verkopers voor het uitvoeren van zzp sales opdrachten. Voor de vacature telemarketeer zijn wij op zoek naar de gedreven sales professionals met de juiste inzet, passie, emphatie en daadkracht. Aanbevolen: 1 jaar telemarketing ervaring.

Kennis & ervaring

Als je nog weinig ervaring hebt als telefonisch verkoper dan gaan wij jou in de beginperiode begeleiden. Als je maar wel over een goede telefoonstem, de juiste inzet en doorzettingsvermogen beschikt. Je moet wel eerst certificaten behalen zodat je voldoet aan de wet en regelgeving telemarketing.

ZZP Thuiswerk

Je gaat een samenwerking aan op ZZP-basis. Het is geen probleem als je nog geen zelfstandig ondernemer bent, als je maar bereid bent om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Je gaat dus als ZZP'er, en alle voordelen die dat met zich meebrengt, telemarketing opdrachten uitvoeren.

Hoge vergoeding

Als sales professional verdien je gemiddeld €70 per uur dus met een paar uurtjes per dag kan je al snel zo’n €1.000 per week omzetten. Maar als je echt 40 uur per week aan de slag gaat dan is €2.500 of meer ook zeker te realiseren. Facturen worden iedere week voor je opgesteld en uitbetaald.

Functie-eisen vacature Telemarketeer

 • Inschrijving of bereid je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel;
 • Minimaal MBO of hoger denk- en werkniveau en 2 jaar werkervaring;
 • Een geldige VOG voor telemarketing of bereidheid deze aan te vragen;
 • Een prettige telefoonstem en een zelfstandige werkhouding;
 • Een prettige telefoonstem en een zelfstandige werkhouding;
 • Ervaring als telemarketeer van 1 jaar of meer is een pre;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een eigen computer en een goede headset.

Energie

Je kan kiezen voor campagnes van energieleveranciers zoals Essent, Energiedirect en Van de Bron. Het verkopen van nieuwe energiecontracten is erg lucratief en kan je veel geld mee verdienen. Alle potentieele klanten zijn allemaal oud klanten die je een waanzinnig goed aanbod mag doen.

Media

Denk bijvoorbeeld aan de Telegraaf of de NRC. Je gaat nieuwe abonnees werven voor deze kranten. Alle potentieele klanten zijn allemaal oude abonnees. Deze mag je een waanzinnig aanbod doen en ze overtuigen om weer abonnee te worden. Hoge conversieratio's zijn hier mogelijk.

Goede doelen

Denk bijvoorbeeld aan opdrachten van Cordaid of Dokters van de Wereld. Dit kunnen juist telemarketing opdrachten zijn die jou aanspreken, omdat jij ze zelf een warm hart toedraagt. Hierdoor heb je net dat steepje voor en kan je jouw passie goed overbrengen. Met jouw gedrevenheid en echte kennis zal je mensen overtuigen om weer donateur te worden van dat Goede Doel.

Loterijen

Je gaat zzp opdrachten uitvoeren voor de Vriendenloterij. Werven van nieuwe spelers voor de Vriendenloterij is heel lucratief en kan je veel geld mee verdienen. Ook de nieuwe spelers maken veel kans om mooie prijzen want deze loterij. Het is net even anders dan alle andere lotterijen die er in Nederland zijn. Met de Vriendenloterij heb je namelijk de hoogste winkans.

Sollicitatieformulier: Telemarketeer

Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden.

"De opkomst van thuiswerk"

Thuiswerk vacature voor ZZP'ers

De thuismarkt is in opkomst. Dit komt doordat steeds meer mensen ervoor kiezen om vanuit huis te werken. En één van de meest populaire industrieën die dit soort werknemers heeft aangetrokken, is de verkoop als zzp'er. Verkoop als zelfstandige, ook bekend als callcenter thuiswerk, zijn bedrijven die individuen inhuren met als enig doel om vanuit hun huis te bellen. Deze personen kunnen verschillende achtergronden hebben, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze moeten heel goed met mensen kunnen praten en ze kunnen overtuigen van een product of dienst voor onze klanten.

Wil je werken voor een remote callcenter?

Enige tips voor degenen die vanuit huis freelance willen werken voor een callcenter als callcenter medewerker, sales manager, customer service of sales medewerker:

 • Zorg voor een snelle internetverbinding;
 • Een rustige kamer waar je ongestoord thuis kunt werken;
 • Kies je eigen uren en plan je tijd in op basis van je behoeften en voorkeuren;
 • Zorg ervoor dat je de benodigde software op je computer hebt geïnstalleerd;
 • Houd er rekening mee dat dit soort werk toewijding en geduld vereist.
Het callcenter voor thuiswerk

Wat is een outbound callcenter voor zelfstandigen?

Een outbound callcenter is een bedrijf dat oproepen naar potentiële klanten initieert. Zelfstandigen werken het meest waarschijnlijk in een uitgaand callcenter, het meest populaire type callcenter. De beste callcenters voor zelfstandigen zijn degenen die flexibele uren bieden, evenals doorgroeimogelijkheden en goede voordelen. Sales Professionals heeft een cultuur die de tevredenheid en motivatie van medewerkers bevordert en kiest voor de hoogste commissies in de markt.

Zoek je zzp / freelance sales opdrachten?

Callcenters bieden mensen de mogelijkheid om vanuit huis te werken en de kost te verdienen. Het is echter niet eenvoudig om het juiste callcenter te vinden dat bij je past.

De volgende tips helpen je de juiste vacature telemarketeer te vinden:

 • Ontdek hoe ze hun werknemers behandelen;
 • Zoek uit of er vacatures zijn in het bedrijf;
 • Als je vragen hebt, stel ze dan van tevoren;
 • Controleer of ze een trainingsprogramma aanbieden;
 • Incentives zoals betaald verlof of bonussen.

Je kan al binnen een week starten, solliciteer nu!

Callcenter thuiswerk vacature
"Thuiswerk vacature Telemarketeer"

Callcenter werk vanuit huis

"Partime / Fultime thuiswerk vacature"

Wat is een callcenter thuiswerk vacature?

Een callcenter thuiswerk vacature voor een telemarketeer is een baan waarbij de werknemer vanuit huis werkt en telefonisch contact opneemt met potentiële klanten. Deze baan vereist dat de werknemer zich richt op outbound telemarketing. De telemarketeer zal potentiële klanten informeren over producten of diensten en hen proberen te overtuigen om een aankoop te doen. In sommige gevallen kan de telemarketeer ook leiden tot het opstellen van een verkoop of een afspraak voor een verkoopgesprek of een demonstratie. Deze functie kan vaak fulltime of parttime zijn en kan vaak flexibele werktijden hebben.

"Parttime / fulltime thuiswerk vacature"

Wat doet een outbound telemarketeer?

Een outbound telemarketeer is iemand die telefonisch contact opneemt met potentiële klanten met het doel om hen te informeren over producten of diensten en hen te overtuigen om een aankoop te doen. De outbound telemarketeer belt mensen die eerder contact hebben gehad met het bedrijf, het gaat hier dus niet om "koud bellen" omdat alle prospects al reeds een klantrelatie hebben gehad met de opdrachtgever. Outbound telemarketing is een van de vele manieren waarop bedrijven hun producten of diensten aanbieden aan potentiële klanten.

"Echt 100% volledig thuiswerken"

Wat voor thuiswerk vacature zoek je?

Zoek je een flexibele baan en wil je er ook nog eens veel geld mee verdienen?

Solliciteer dan op deze vacature telemarketeer en geef je telemarketing carrière een boost!

Wil jij zelf je werktijden bepalen en werken als ZZP'er vanuit huis of op kantoor?

Bekijk dan snel onze telemarketing vacatures, we zoeken meerdere kandidaten met telemarketing ervaring.

Beide antwoorden een ja? Solliciteer!

Wat zeggen telemarketeers over ons?

Sales Professionals
5 / 5
Beoordelingen van Sales Professionals
(5 beoordelingen)