Telemarketing vacatures thuiswerk
Zzp sales opdrachten vanuit huis

Callcenter thuiswerk vacature Telemarketeer


Freelance / ZZP Sales Opdrachten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken telemarketeers voor het uitvoeren van zzp sales opdrachten van Nederlandse A-merken.

Voor de vacature telemarketeer zijn wij op zoek naar de gedreven sales professionals met de juiste inzet, passie, emphatie en daadkracht.
Vereist: Minimaal 1 jaar telesales ervaring.

Kennis & ervaring

Ondanks dat je al 1 jaar telesales ervaring hebt als telemarketeer gaan wij jou toch in de beginperiode begeleiden. Als je maar wel over een goede telefoonstem, de juiste inzet en doorzettingsvermogen beschikt.

Je moet wel eerst certificaten behalen zodat je voldoet aan de wet en regelgeving telemarketing.

ZZP Thuiswerk

Je gaat een samenwerking aan op ZZP-basis. Het is geen probleem als je nog geen zelfstandig ondernemer bent, als je maar bereid bent om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Je gaat dus als ZZP'er, en alle voordelen die dat met zich meebrengt, telemarketing opdrachten uitvoeren.

Hoge vergoeding

Als sales professional verdien je gemiddeld €70 per uur dus met een paar uurtjes per dag kan je al snel zo’n €1.000 per week omzetten.

Maar als je echt 40 uur per week aan de slag gaat dan is €2.500 of meer ook zeker te realiseren. Facturen worden iedere week voor je opgesteld en uitbetaald.

Functie-eisen vacature Telemarketeer

 • Inschrijving of bereid je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel;

 • Minimaal MBO of hoger denk- en werkniveau en 2 jaar werkervaring;

 • Een geldige VOG voor telemarketing of bereidheid deze aan te vragen;

 • Een prettige telefoonstem en een zelfstandige werkhouding;

 • Een commercieel talent en echt affiniteit met sales;
 • Een verkoopinstelling, enthousiasme en drive om te presteren;

 • Ervaring als telemarketeer van 1 jaar (meer is een pre);

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Een eigen computer en een goede headset;

 • Minimaal 25 uur per week beschikbaar.

Energie

Je kan kiezen voor campagnes van energieleveranciers zoals Essent, Energiedirect en Van de Bron. Het verkopen van nieuwe energiecontracten is erg lucratief en kan je veel geld mee verdienen.

Alle potentieele klanten zijn allemaal oud klanten die je een waanzinnig goed aanbod mag doen.

Media

Denk bijvoorbeeld aan de Telegraaf of de NRC. Je gaat nieuwe abonnees werven voor deze kranten. Alle potentieele klanten zijn allemaal oude abonnees.

Deze mag je een waanzinnig aanbod doen en ze overtuigen om weer abonnee te worden. Hoge conversieratio's zijn hier mogelijk.

Goede doelen

Denk bijvoorbeeld aan opdrachten van Cordaid of Dokters van de Wereld. Dit kunnen juist telemarketing opdrachten zijn die jou aanspreken, omdat jij ze zelf een warm hart toedraagt.

Hierdoor heb je net dat steepje voor en kan je jouw passie goed overbrengen. Met jouw gedrevenheid en echte kennis zal je mensen overtuigen om weer donateur te worden van dat Goede Doel.

Loterijen

Je gaat zzp opdrachten uitvoeren voor de Vriendenloterij. Werven van nieuwe spelers voor de Vriendenloterij is heel lucratief en kan je veel geld mee verdienen.

Ook de nieuwe spelers maken veel kans om mooie prijzen want deze loterij. Het is net even anders dan alle andere lotterijen die er in Nederland zijn. Met de Vriendenloterij heb je namelijk de hoogste winkans.

Thuiswerk vacature Telemarketeer

Sollicitatieformulier: Telemarketeer

Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden.

Sales Professionals indeed reviews
De opkomst van thuiswerken

Thuiswerk vacature voor ZZP'ers

De thuismarkt is in opkomst. Dit komt doordat steeds meer mensen ervoor kiezen om vanuit huis te werken. En één van de meest populaire industrieën die dit soort werknemers heeft aangetrokken, is de verkoop als zzp'er.

Verkoop als zelfstandige, ook bekend als callcenter thuiswerk, zijn bedrijven die individuen inhuren met als enig doel om vanuit hun huis te bellen.

Deze personen kunnen verschillende achtergronden hebben, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze moeten heel goed met mensen kunnen praten en ze kunnen overtuigen van een product of dienst voor onze klanten.

Wil je werken voor een remote callcenter?

Enige tips voor degenen die vanuit huis freelance willen werken voor een callcenter als callcenter medewerker, sales manager, customer service of sales medewerker:

 • Zorg voor een snelle internetverbinding;

 • Een rustige kamer waar je ongestoord thuis kunt werken;

 • Kies je eigen uren en plan je tijd in op basis van je behoeften en voorkeuren;

 • Zorg ervoor dat je de benodigde software op je computer hebt geïnstalleerd;

 • Houd er rekening mee dat dit soort werk toewijding en geduld vereist.

Het callcenter voor thuiswerk

Wat is een outbound callcenter voor zelfstandigen?

Een outbound callcenter is een bedrijf dat oproepen naar potentiële klanten initieert. Zelfstandigen werken het meest waarschijnlijk in een uitgaand callcenter, het meest populaire type callcenter.

De beste callcenters voor zelfstandigen zijn diegene die niet alleen flexibele werktijden bieden, maar ook mogelijkheden tot groei en ontwikkeling, evenals aantrekkelijke voordelen. Bij Sales Professionals begrijpen we het belang van een stimulerende werkomgeving waarin zelfstandige medewerkers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun carrière kunnen laten groeien. Onze focus ligt op het bevorderen van medewerkerstevredenheid en motivatie, en we zijn er trots op dat we de hoogste commissies in de markt bieden.

Bij Sales Professionals geloven we in het belonen van hard werk en het tonen van waardering voor onze medewerkers. Naast flexibele werkuren en aantrekkelijke bonussen, bieden we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd blijven om uitstekende resultaten te behalen. Onze zelfstandige medewerkers ervaren een werkomgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de voordelen van flexibiliteit en aantrekkelijke beloningen.

Bij Sales Professionals streven we naar het creëren van een winnende cultuur waarin onze zelfstandige medewerkers kunnen gedijen. We zijn er trots op hen te ondersteunen in het behalen van succes en het verwezenlijken van hun doelen. We geloven dat een positieve en motiverende werkomgeving essentieel is voor het succes van onze medewerkers. Daarom investeren we in hun groei en ontwikkeling, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Ontdek de voordelen van werken in een callcenter dat echt om zijn medewerkers geeft met Sales Professionals. We bieden niet alleen flexibiliteit en aantrekkelijke beloningen, maar ook een ondersteunende en inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien.

Zoek je zzp / freelance sales opdrachten?

Callcenters bieden mensen de mogelijkheid om vanuit huis te werken en de kost te verdienen. Het is echter niet eenvoudig om het juiste callcenter te vinden dat bij je past.

De volgende tips helpen je de juiste vacature telemarketeer te vinden:

 • Ontdek hoe ze hun werknemers behandelen;

 • Zoek uit of er vacatures zijn in het bedrijf;

 • Als je vragen hebt, stel ze dan van tevoren;

 • Controleer of ze een trainingsprogramma aanbieden;

 • Incentives zoals betaald verlof of bonussen.

Callcenter thuiswerk vacature Telemarketeer
Thuiswerk vacature Telemarketeer (ZZP)

Callcenter werk vanuit huis

Je kan al binnen een week starten, solliciteer nu!

Telefonisch Verkoper

Callcenter Agent

Sales Professional

Partime / Fultime thuiswerk vacature

Wat is een callcenter thuiswerk vacature?

Een callcenter thuiswerk vacature voor een telemarketeer is een baan waarbij de werknemer vanuit huis werkt en telefonisch contact opneemt met potentiële klanten. Deze baan vereist dat de werknemer zich richt op outbound telemarketing. De telemarketeer zal potentiële klanten informeren over producten of diensten en hen proberen te overtuigen om een aankoop te doen.

In sommige gevallen kan de telemarketeer ook leiden tot het opstellen van een verkoop of een afspraak voor een verkoopgesprek of een demonstratie. Deze functie kan vaak fulltime of parttime zijn en kan vaak flexibele werktijden hebben.

Wie is geschikt voor de vacature Telemarketeer?

Een callcenter thuiswerk vacature voor een telemarketeer kan geschikt zijn voor verschillende mensen, afhankelijk van hun vaardigheden, persoonlijkheid en werkvoorkeuren. Het is belangrijk op te merken dat elk callcenter zijn eigen specifieke vereisten kan hebben voor een telemarketeer thuiswerk vacature.

Het is raadzaam om de vereisten en kwalificaties in de vacaturebeschrijving te bekijken om te bepalen of de functie bij jou past.

Voor wie is de thuiswerk vacature Telemarketeer mogelijk geschikt:

 • Mensen met ervaring in sales en telemarketing: Als je ervaring hebt in sales, met name in telemarketing, kan deze vacature een logische carrièrestap zijn. Je hebt al kennis van sales-technieken, communicatievaardigheden en het omgaan met potentiële klanten over de telefoon.

 • Personen met sterke communicatieve vaardigheden: De rol van een telemarketeer vereist uitstekende communicatieve vaardigheden. Als je goed bent in het verwoorden van je boodschap, luisteren naar de behoeften van de klant en effectief kunnen reageren op vragen en bezwaren, dan kun je succesvol zijn in deze functie.

 • Mensen met overtuigingskracht: Telemarketing vereist het vermogen om mensen te overtuigen en interesse te wekken voor een product of dienst. Als je overtuigend kunt zijn en anderen kunt overhalen, kun je in deze rol succesvol zijn.

 • Personen met zelfdiscipline en zelfmotivatie: Werken vanuit huis in een callcenter vereist een goede zelfdiscipline en zelfmotivatie. Je moet in staat zijn om jezelf te organiseren, je taken zelfstandig te plannen en gemotiveerd te blijven, zelfs zonder direct toezicht.

 • Mensen die graag vanuit huis werken: Deze vacature is ideaal voor mensen die de flexibiliteit en het comfort van thuiswerken waarderen. Als je de voorkeur geeft aan een werkomgeving waarin je vanuit huis kunt werken en je eigen werkplek kunt inrichten, kan deze rol aantrekkelijk voor je zijn.

 • Personen met geduld en veerkracht: Telemarketing kan uitdagend zijn, vooral wanneer je te maken krijgt met afwijzingen of onbeleefde klanten. Het is belangrijk om geduldig te blijven en veerkrachtig te zijn, zodat je gemotiveerd blijft, zelfs na tegenslagen.

Wat zijn de werkzaamheden van een Telemarketeer?

Een telemarketeer is een professional die telefonische verkoop- en marketingactiviteiten uitvoert. Hun belangrijkste verantwoordelijkheid is het telefonisch benaderen van potentiële klanten met als doel producten of diensten te verkopen, leads te genereren of afspraken te maken.

Het werk van een telemarketeer vereist uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en kennis van het product of de dienst die ze verkopen. Daarnaast moeten telemarketeers zich bewust zijn van de wettelijke richtlijnen en ethische normen met betrekking tot telemarketingpraktijken in hun regio.

Typische werkzaamheden van een telemarketeer:

 • Productpresentatie: Het effectief presenteren van de producten of diensten aan potentiële klanten. Dit omvat het uitleggen van de voordelen, kenmerken en prijzen, en het beantwoorden van vragen die klanten mogelijk hebben.

 • Verkoopgesprekken voeren: Het voeren van verkoopgesprekken met potentiële klanten, waarbij het doel is om de producten of diensten daadwerkelijk te verkopen. Dit omvat het hanteren van bezwaren, het onderhandelen over prijzen en voorwaarden, en het afsluiten van de verkoop.

 • Leadgeneratie: Het verzamelen van gegevens van geïnteresseerde potentiële klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in de producten of diensten van het bedrijf. Deze leads worden vervolgens doorgegeven aan de verkoopafdeling voor verdere opvolging.

 • Klantrelatiebeheer: Het onderhouden van contact met bestaande klanten om herhaalde aankopen te stimuleren of om aanvullende producten of diensten aan te bieden.

Is werken als Telemarketeer moeilijk?

Werken als telemarketeer kan uitdagend zijn en kan het ook een waardevolle ervaring zijn waarbij je je communicatieve vaardigheden, veerkracht en doorzettingsvermogen kunt ontwikkelen, maar het niveau van moeilijkheid kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard van het product of de dienst, de doelgroep, de verkoopdoelstellingen en de werkomgeving.

Succesvolle telemarketeers kunnen aanzienlijke professionele voldoening ervaren door het behalen van verkoopsuccessen en het opbouwen van klantrelaties.

Er zijn diverse aspecten die het werk als telemarketeer uitdagend kunnen maken:

 • Afwijzing en weerstand: Als telemarketeer zul je onvermijdelijk te maken krijgen met afwijzingen en weerstand van potentiële klanten. Niet iedereen zal geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt, en sommige mensen kunnen onbeleefd of afwijzend reageren. Het vergt veerkracht en doorzettingsvermogen om hiermee om te gaan en gemotiveerd te blijven.

 • Het overwinnen van bezwaren: Potentiële klanten kunnen verschillende bezwaren hebben tegen het product of de dienst die je probeert te verkopen. Het is de taak van de telemarketeer om deze bezwaren te identificeren en effectief te reageren om de klant te overtuigen. Dit vereist een goed begrip van het product, sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.

 • Doelstellingen en targets: Telemarketingfuncties gaan vaak gepaard met verkoopdoelstellingen en targets die moeten worden behaald. Dit kan leiden tot druk en stress, vooral als je onder tijdsdruk staat. Het is belangrijk om in staat te zijn om met deze druk om te gaan en jezelf gemotiveerd te houden om je doelen te bereiken.

 • Communicatievaardigheden: Effectieve communicatie is essentieel in telemarketing. Je moet in staat zijn om je boodschap duidelijk over te brengen, goed te luisteren naar de behoeften van de klant en effectief te reageren. Dit vereist sterke communicatievaardigheden en het vermogen om je aan te passen aan verschillende klantbehoeften en -stijlen.

 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Telemarketing kan dynamisch zijn, met voortdurende veranderingen in de markt en klantbehoeften. Het vereist flexibiliteit en het vermogen om je aan te passen aan nieuwe situaties en uitdagingen. Je moet snel kunnen schakelen en nieuwe informatie en verkoopstrategieën kunnen opnemen.

Waarom werk je als Telemarketeer op commissie?

Telemarketeers werken vaak op commissie vanwege de aard van hun werk en de manier waarop de verkoopprestaties worden gemeten. Het is belangrijk op te merken dat niet alle telemarketeers op commissiebasis werken.

In loondienst ontvang je een basissalaris in combinatie met bonussen op basis van prestaties, terwijl op ZZP-basis ontvang je geen vast salaris maar zijn alle inkomsten op commissie.

Waarom telemarketeers vaak op commissiebasis werken:

 • Prestatiegericht: Telemarketing is een resultaatgerichte functie waarbij de nadruk ligt op het behalen van verkoopsuccessen. Door te werken op commissie worden telemarketeers gestimuleerd om hun best te doen en de verkoopdoelen te overtreffen. Ze hebben een direct financieel belang bij het behalen van succesvolle verkooptransacties.

 • Kostenbesparing voor werkgevers: Het werken op commissiebasis stelt werkgevers in staat om kosten te besparen. In plaats van een vast salaris te betalen, worden telemarketeers alleen beloond op basis van hun daadwerkelijke verkoopprestaties. Dit betekent dat werkgevers minder risico lopen als de telemarketeer niet voldoende verkopen genereert.

 • Motivatie en beloningen: Werken op commissie kan telemarketeers motiveren om harder te werken en hun verkoopvaardigheden te verbeteren. Ze hebben de kans om aanzienlijke bonussen of hogere inkomsten te verdienen als ze uitstekende prestaties leveren. Dit kan een sterke stimulans zijn om zich in te zetten voor het behalen van verkoopsuccessen.

 • Prestatie-evaluatie: Commissies bieden een duidelijke maatstaf om de prestaties van telemarketeers te meten. Het is een objectieve manier om te bepalen hoe effectief ze zijn in het genereren van verkoop en het bijdragen aan de omzet van het bedrijf. Dit maakt het ook mogelijk om individuele prestaties te vergelijken en beloningen eerlijk toe te kennen.

Waarom werken als Telemarketeer op ZZP-basis?

Er zijn verschillende redenen waarom sommige telemarketeers ervoor kiezen om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) te werken.

 • Flexibiliteit: Als ZZP'er heb je meer controle over je werkschema en de projecten waaraan je werkt. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt, hoeveel uur je werkt en met welke opdrachtgevers je samenwerkt. Dit geeft je de vrijheid om je werk aan te passen aan je persoonlijke behoeften en verplichtingen.

 • Zelfstandigheid: Als ZZP'er ben je je eigen baas. Je hebt de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen en je eigen werkwijze te bepalen. Dit kan aantrekkelijk zijn voor telemarketeers die graag autonomie willen hebben over hun werk en niet afhankelijk willen zijn van een werkgever.

 • Potentiële hogere inkomsten: Als ZZP'er heb je de mogelijkheid om je tarieven vast te stellen en direct te profiteren van de winst die je genereert. Als je succesvol bent in je telemarketingactiviteiten, kun je mogelijk een hoger inkomen verdienen dan wanneer je in loondienst zou werken. Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere opdrachtgevers te hebben, waardoor je inkomstenbronnen diverser kunnen zijn.

 • Belastingvoordelen en aftrekposten: Als ZZP'er heb je mogelijk recht op verschillende belastingvoordelen en aftrekposten. Je kunt bepaalde bedrijfsgerelateerde kosten aftrekken van je belastbaar inkomen, zoals kantoorkosten, telefoon- en internetkosten, en reiskosten. Dit kan helpen om je belastingverplichtingen te verminderen.

Outbound zzp sales opdrachten

Wat doet een outbound telemarketeer?

Een outbound telemarketeer is iemand die telefonisch contact opneemt met potentiële klanten met het doel om hen te informeren over producten of diensten en hen te overtuigen om een aankoop te doen.

De outbound telemarketeer belt mensen die eerder contact hebben gehad met het bedrijf, het gaat hier dus niet om "koud bellen" omdat alle prospects al reeds een klantrelatie hebben gehad met de opdrachtgever.

Outbound telemarketing is een van de vele manieren waarop bedrijven hun producten of diensten aanbieden aan potentiële klanten.

Echt 100% volledig thuiswerken

Wat voor thuiswerk vacature zoek je?

Zoek je een flexibele baan en wil je er ook nog eens veel geld mee verdienen?

Solliciteer dan op deze vacature telemarketeer en geef je telemarketing carrière een boost!

Wil jij zelf je werktijden bepalen en werken als ZZP'er vanuit huis of op kantoor?

Bekijk dan snel onze telemarketing vacatures, we zoeken meerdere kandidaten met telemarketing ervaring.

Beide antwoorden een ja? Solliciteer!

Wat zeggen telemarketeers over ons?

Google reviews

5.0
Beoordelingen van Sales Professionals
(15 beoordelingen)

Een review schrijven


Trustpilot reviews

Trustscore 4.5-star