Thuiswerk vacature Telemarketeer
Telemarketing vacatures
"Callcenter werk vanuit huis (thuiswerk) of kantoor"

Telemarketing vacatures

Freelance

ZZP

Loondienst

Sales Professionals indeed review

Heb jij een vlotte babbel, doorzettingsvermogen en staat een NEE niet in je woordenboek? Solliciteer dan nu!

Wil je werken in Amsterdam?

Salesprofessional

Als Sales Professional werk je op het kantoor in Amsterdam waar je verantwoordelijk bent voor het genereren van inkomsten voor adverteerders van A-merken door het verkopen van hun producten of diensten. Je werkt in een kantooromgeving in Amsterdam, om je te helpen bij het genereren van verkopen. Het werk kan fulltime of parttime zijn. Het halen van targets is je treven en je zal er een hoge commissie mee verdienen. Je kan op ZZP-basis werken of in loondienst. Thuiswerken na 1 maand mogelijk (alleen ZZP).

Wil je werken in Groningen?

Telefonisch verkoper

Als telefonisch verkoper (zzp) werk je op het callcenter in Groningen en je bent verantwoordelijk voor het verkopen van verschillende producten of diensten via de telefoon. Dit kan variëren van abonnementen voor kranten tot het aanbieden van energiecontracten voor een bedrijf. De taak kan ook het verkopen van producten of diensten of het adviseren van klanten omvatten. Het werk kan zowel fulltime als parttime zijn. Na 1 maand werken op kantoor kan je ook (gedeeltelijk) gaan thuiswerken, het is geheel aan jou.

Alle vacatures zijn op ZZP-basis, alleen in Amsterdam ook vaste dienst.

Functie-eisen voor alle vacatures:

 • Inschrijving of bereidheid om in te schrijven bij de Kamer van Koophandel;
 • Minimaal MBO of hoger denk- en werkniveau en 2 jaar algemene werkervaring;
 • Een geldige VOG voor telemarketing of bereidheid deze aan te vragen;
 • Een prettige telefoonstem en een zelfstandige werkhouding;
 • Ervaring als telemarketeer van 1 jaar of meer is een pre;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een eigen computer en een goede headset.
Wil je werken in Eindhoven?

Callcenter agent

Als callcenter agent (zzp) werk je op het kantoor in Eindhoven en daar ben je verantwoordelijk voor het plegen van telefoontjes aan oud klanten, het verwerken van contracten, het adviseren over oplossingen of het geven van informatie over producten of diensten. Alle callcenter agenten werken in een callcenter omgeving in Eindhoven waar ze worden ondersteund om hen te helpen hun taken efficiënt uit te voeren. Het werk kan fulltime of parttime zijn, en met flexibele werktijden. Na 1 maand is werken vanuit huis mogelijk.

Wil je echt 100% thuiswerken?

Telemarketeer

Als telemarketeer (zzp) ga je vanuit huis werken en je bent verantwoordelijk voor het genereren van leads of verkoop via telefoon, vanuit je eigen huis. Dit kan inhouden het bellen van potentiële klanten voor het aanbieden van producten of diensten, het verzamelen van informatie over klanten of het opvolgen van leads. Alle telemarketeers voeren opdrachten uit voor bedrijven van A-merken. Het werk kan fulltime of parttime zijn, en flexibele werktijden. Er zijn targets om aan te voldoen, en je verdient op commissie.

Telemarketing vacatures voor ZZP'ers
"Een baan in Telemarketing"

Wie ben jij?

Wil jij echt een topper worden in telemarketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bereiden je voor om snel succesvol te worden. Goede ondersteuning en begeleiding is essentieel om echt een succesvolle freelance telemarketing carrière als bijvoorbeeld energie adviseur op te bouwen.

In telemarketing werk je op commissiebasis en word je vaak aan je lot overgelaten en en dat zie je terug in je resultaten.

Telemarketing vacatures voor ZZP'ers

Daarom begeleiden wij jou als startende telemarketeer en stomen je klaar om direct veel geld te gaan verdienen en echt succesvol te worden. Niet eerst weken ploeteren met een marginale omzet want dit demotiveert en zorgt ervoor dat je afhaakt omdat je te weinig verdient.

"Opdrachten voor ZZP'ers"

Je bent eigen baas

Wij bieden je geen baan aan, maar je gaat als zelfstandig sales sprofessional aan de slag bij de állerbeste club om mee samen te werken. Met freelance opdrachten van adverteerders waarvoor jij als zzp'er wilt verkopen. Dat zijn A-merken met landelijke reclamecampagnes die heel Nederland kent.

Thuiswerk vacature

Je hebt alle vrijheid van een zelfstandig ondernemer en voor de telemarketing vacatures zijn er volop opdrachten beschikbaar. Je bepaalt als freelancer zelf waar je werkt en of dit nu vanuit huis is of op één van de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven of Groningen. Daar word je als telemarketeer flink in de watten gelegd met topcatering, plug&play-werkplekken en een heerlijk positieve werksfeer. Je ontmoet daar ook andere freelancers waarmee je kunt sparren en ideeën kunt opdoen.

Een paar keer per jaar worden de successen gevierd en er worden regelmatig trips over de hele wereld gemaakt met de succesvolste partners. Je krijgt alle kansen om als salesprofessional veel geld te verdienen op de manier die het beste bij jou past. Je hoeft die kans nu alleen nog maar te pakken.

"Freelance opdrachten"

Zelfstandig ondernemer

Het is geen probleem als je nog geen zelfstandig ondernemer bent, als je maar bereid bent om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Pas dan kan je de opdrachten gaan uitvoeren zelfstandig callcenter agent.

Een vlotte babbel is een pré maar wat wij het meest van jou verlangen is inzet, doorzettingsvermogen en gedrevenheid. Wie je ook bent, en in welke levensfase je ook zit, dat is niet belangrijk. Je moet ook een eigen laptop en een goede headset hebben om de telemarketing opdrachten uit te kunnen voeren, that’s it!

"Loon na werken"

Jij bepaalt je succes

Succesvol worden in telemarketing is niet makkelijk, maar zeker niet onmogelijk. We vertellen jou precies hoe je het moet aanpakken en bereiden je goed voor om echt een topper te worden. Natuurlijk moet je een vlotte babbel hebben en staat een NEE eigenlijk niet in je woordenboek.

Jouw kracht zit 'm in de combinatie van marktkennis, inlevingsvermogen en daadkracht. Je weet precies waarover je praat en je begrijpt wat een klant zoekt. Een nee weet jij om te buigen naar een ja, maar altijd met respect voor de klant en op de juiste manier.

Als jij er een kick van krijgt om een sale te sluiten waar alle partijen een goed gevoel aan overhouden wacht dan niet langer en solliciteer op één van de telemarketing vacatures.

Telemarketing thuiswerk
"Werk vanuit huis"

Hét callcenter vanuit huis

Een callcenter op afstand is een callcenter dat vanuit huis werkt. Dit type callcenter bestaat al een tijdje en wint de laatste jaren aan populariteit. Een externe callcenter is een geweldige manier om vanuit huis te werken. Flexibele werktijden (ook parttime) en verschillende andere voordelen. Er zijn veel manieren om als callcentermedewerker op ZZP / Freelance basis vanuit huis te werken. Je kunt het alleen doen of als onderdeel van een bedrijf. Er zijn ook veel voordelen aan thuiswerken, zoals de mogelijkheid om aan uw schema te werken en woon-werkverkeer te vermijden.

Waarom solliciteren op werk vanuit huis vacatures?

Thuiswerken als callcentermedewerker op afstand heeft veel voordelen. De meest voor de hand liggende is de mogelijkheid om overal te werken en je eigen schema te maken. Er zijn ook veel andere voordelen, zoals de mogelijkheid om in uw eigen tempo te werken, de mogelijkheid om meer geld te verdienen dan bij een kantoorbaan en de mogelijkheid om meer tijd met je gezin door te brengen.

Een baan vinden bij een extern callcenter

In de wereld van vandaag wordt thuiswerken steeds populairder. Veel mensen kiezen ervoor om als onafhankelijke contractant voor een extern freelance callcenter te werken, zodat ze vanuit huis kunnen werken en de flexibiliteit hebben die bij hun levensstijl hoort. Maar er zijn enkele dingen die je moet weten voordat je op zoek gaat naar een baan bij een extern callcenter. Thuis werken kan geweldig zijn, maar vaak missen mensen de voordelen die het werken op kantoor met zich meebrengt.

Waarom thuis werken voor een freelance callcenter?

Er zijn veel voordelen van thuiswerken voor een callcenter. De belangrijkste is de kostenbesparing. Het kan in sommige gebieden moeilijk zijn om een kantoorruimte te vinden, vooral als het gaat om een groot bedrijf als dit. Je bespaart niet alleen geld op de huur, maar je bespaart ook geld op elektriciteit en andere kosten die gepaard gaan met het runnen van je eigen kantoorruimte.

Een ander voordeel is de flexibiliteit van dit soort werk. Je kunt zo veel of zo weinig werken als je wilt, dus als er iets belangrijkers in je leven aan de hand is, kun je voor die periode gewoon vrij nemen of minder uren maken.

De voordelen van thuiswerken voor een callcenter

Thuiswerken is een populairdere optie geworden voor mensen in de callcenterbranche. Thuiswerken is echter niet voor iedereen weggelegd, en sommige mensen zijn liever omringd door collega's en collega's in plaats van de hele dag alleen thuis te zijn.

De voordelen van thuiswerken zijn talrijk en omvatten:

 • Flexibele werkuren (partime/fulltime);

 • Geen woon/werk verkeer, werk is volledig vanuit huis;

 • Meer mogelijkheden om door te groeien in je carrière.

Callcenter werk vanuit huis

Thuiswerkende werknemers hebben vaak een betere kwaliteit van leven omdat ze meer tijd met hun gezin kunnen doorbrengen, hun woon-werkverkeer korter is en ze minder stress hebben. Thuiswerken is voor veel mensen een populaire keuze. Het is flexibel, betaalbaar en kan alleen worden gedaan. Je hebt de mogelijkheid om veel of weinig te werken als je wilt en er zijn veel voordelen aan verbonden.

"De wondere wereleld van Telemarketing"

Wat voor werk vanuit huis zoek je?

Zoek je een leuke baan waar je ook nog eens veel geld mee verdiend?

Reageer op onze thuiswerk vacature Telemarketeer en geef je carrière een boost. Start vandaag, the sky is the limit!

Wil jij zelf je werktijden bepalen en werken vanuit huis of op kantoor?

Solliciteer op 1 van de telemarketing vacatures, we zoeken meerdere ervaren kandidaten. Thuiswerken is mogelijk.

Beide antwoorden een ja? Solliciteer!

"Thuiswerk vacatures"

Zoek in alle vacatures

  Bijvoorbeeld:: Telefonisch verkoper

  "Werken vanuit huis vacatures"

  Callcenter thuiswerk

  Wat zeggen gebruikers over ons?

  Sales Professionals
  5 / 5
  Beoordelingen van Sales Professionals
  (5 beoordelingen)