Telemarketing vacatures thuiswerk
Telemarketing vacatures vanuit huis
Callcenter thuiswerk

Telemarketing vacatures vanuit huis

Sales Professionals indeed werkgever beoordeling 4 sterren

ZZP

Freelance

Loondienst

Heb jij een vlotte babbel, doorzettingsvermogen en staat een NEE niet in je woordenboek?

Solliciteer dan nu!

Thuiswerken of in Amsterdam?

Sales Professional

Als Sales Professional mag je werken vanuit huis of op het kantoor in Amsterdam waar je verantwoordelijk bent voor het genereren van inkomsten voor adverteerders van A-merken door het verkopen van hun producten of diensten.

Je werkt in een kantooromgeving in Amsterdam, om je te helpen bij het genereren van verkopen. Het werk kan fulltime of parttime zijn. Het halen van targets is je treven en je zal er een hoge commissie mee verdienen. Je werkt op ZZP-basis of in loondienst. Thuiswerken is mogelijk. (alleen ZZP)

Thuis werken of in Groningen?

Telefonisch verkoper

Als telefonisch verkoper kan je thuiswerken of op kantoor in Groningen en je bent verantwoordelijk voor het verkopen van verschillende producten of diensten via de telefoon. Dit kan variëren van abonnementen voor kranten tot het aanbieden van energiecontracten voor een bedrijf.

De taak kan ook het verkopen van producten of diensten of het adviseren van klanten omvatten. Het werk kan zowel fulltime als parttime zijn. Je kan op kantoor werken maar je kan ook (gedeeltelijk) gaan thuiswerken, het is aan jou.

ZZP-basis of in loondienst?

Functie-eisen voor alle vacatures:

 • Inschrijving of bereidheid om in te schrijven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel;
 • MBO+ denk- en werkniveau en 2 jaar algemene werkervaring;
 • Een geldige VOG voor telemarketing of deze aan te vragen;
 • Een prettige telefoonstem en een zelfstandige werkhouding;
 • Ervaring als telemarketeer van 1 jaar (meer is een pre);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een eigen computer en een goede headset.
Vanuit huis of in Eindhoven?

Callcenter agent

Als callcenter agent (zzp) werk je thuis of op het kantoor in Eindhoven en daar ben je verantwoordelijk voor het plegen van telefoontjes aan oud klanten, het verwerken van contracten, het adviseren over oplossingen of het geven van informatie over producten of diensten.

Alle callcenter agents werken voor een remote callcenter in omgeving van  Eindhoven waar ze worden ondersteund om hun taken efficiënt uit te voeren. Het werk kan fulltime of parttime zijn, met flexibele werktijden en je werkt vanuit huis.

Echt 100% volledig thuiswerk?

Telemarketeer

Als telemarketeer (zzp) ga je vanuit huis werken en je bent verantwoordelijk voor het genereren van leads of verkoop via telefoon, vanuit je eigen huis. Dit kan inhouden het bellen van potentiële klanten voor het aanbieden van producten of diensten, het verzamelen van informatie over klanten of het opvolgen van leads.

Alle telemarketeers voeren opdrachten uit voor bedrijven van A-merken. Het werk kan fulltime of parttime zijn, en flexibele werktijden. Er zijn wel targets waar je aan moet voldoen.

Telemarketing vacatures voor ZZP'ers
Een baan in Telemarketing

Wie ben jij?

Wil jij echt een topper worden in telemarketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bereiden je voor om snel succesvol te worden. Goede ondersteuning en begeleiding is essentieel om echt een succesvolle freelance telemarketing carrière als bijvoorbeeld energie adviseur op te bouwen.

In telemarketing werk je op commissiebasis en word je vaak aan je lot overgelaten en en dat zie je terug in je resultaten.

Telemarketing vacatures voor Freelancers

Daarom begeleiden wij jou als startende telemarketeer en stomen je klaar om direct veel geld te gaan verdienen en echt succesvol te worden. Niet eerst weken ploeteren met een marginale omzet want dit demotiveert en zorgt ervoor dat je afhaakt omdat je te weinig verdient.

Opdrachten voor ZZP'ers

Je bent eigen baas

Wij bieden je geen baan aan, maar je gaat als zelfstandig sales sprofessional aan de slag bij de állerbeste club om mee samen te werken. Met freelance opdrachten van adverteerders waarvoor jij als zzp'er wilt verkopen. Dat zijn A-merken met landelijke reclamecampagnes die heel Nederland kent.

Thuiswerk vacature

Je hebt alle vrijheid van een zelfstandig ondernemer en voor de telemarketing vacatures zijn er volop opdrachten beschikbaar. Je bepaalt als freelancer zelf waar je werkt en of dit nu vanuit huis is of op één van de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven of Groningen.

Daar word je als telemarketeer flink in de watten gelegd met topcatering, plug&play-werkplekken en een heerlijk positieve werksfeer. Je ontmoet daar ook andere freelancers waarmee je kunt sparren en ideeën kunt opdoen.

Een paar keer per jaar worden de successen gevierd en er worden regelmatig trips over de hele wereld gemaakt met de succesvolste partners. Je krijgt alle kansen om als salesprofessional veel geld te verdienen op de manier die het beste bij jou past. Je hoeft die kans nu alleen nog maar te pakken.

Freelance sales opdrachten

Zelfstandig ondernemer

Het is geen probleem als je nog geen zelfstandig ondernemer bent, als je maar bereid bent om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Pas dan kan je de opdrachten gaan uitvoeren zelfstandig callcenter agent.

Een vlotte babbel is een pré maar wat wij het meest van jou verlangen is inzet, doorzettingsvermogen en gedrevenheid. Wie je ook bent, en in welke levensfase je ook zit, dat is niet belangrijk. Je moet ook een eigen laptop en een goede headset hebben om de telemarketing opdrachten uit te kunnen voeren, that’s it!

ZZP'er en op commissie

Jij bepaalt je succes

Succesvol worden in telemarketing is niet makkelijk, maar zeker niet onmogelijk. We vertellen jou precies hoe je het moet aanpakken en bereiden je goed voor om echt een topper te worden. Natuurlijk moet je een vlotte babbel hebben en staat een NEE eigenlijk niet in je woordenboek.

Jouw kracht zit 'm in de combinatie van marktkennis, inlevingsvermogen en daadkracht. Je weet precies waarover je praat en je begrijpt wat een klant zoekt. Een nee weet jij om te buigen naar een ja, maar altijd met respect voor de klant en op de juiste manier.

Als jij er een kick van krijgt om een sale te sluiten waar alle partijen een goed gevoel aan overhouden wacht dan niet langer en solliciteer op één van de telemarketing vacatures.

Telemarketing thuiswerk
Werk vanuit huis

Hét callcenter vanuit huis

Een callcenter op afstand is een callcenter dat vanuit huis werkt. Dit type callcenter bestaat al een tijdje en wint de laatste jaren aan populariteit. Een externe callcenter is een geweldige manier om vanuit huis te werken. Flexibele werktijden (ook parttime) en verschillende andere voordelen.

Er zijn veel manieren om als callcentermedewerker op ZZP / Freelance basis vanuit huis te werken. Je kunt het alleen doen of als onderdeel van een bedrijf. Er zijn ook veel voordelen aan thuiswerken, zoals de mogelijkheid om aan uw schema te werken en woon-werkverkeer te vermijden.

Waarom solliciteren op werk vanuit huis vacatures?

Thuiswerken als callcentermedewerker op afstand heeft veel voordelen. De meest voor de hand liggende is de mogelijkheid om overal te werken en je eigen schema te maken. Er zijn ook veel andere voordelen, zoals de mogelijkheid om in uw eigen tempo te werken, de mogelijkheid om meer geld te verdienen dan bij een kantoorbaan en de mogelijkheid om meer tijd met je gezin door te brengen.

Een baan vinden bij een extern callcenter

In de wereld van vandaag wordt thuiswerken steeds populairder. Veel mensen kiezen ervoor om als onafhankelijke contractant voor een extern freelance callcenter te werken, zodat ze vanuit huis kunnen werken en de flexibiliteit hebben die bij hun levensstijl hoort.

Maar er zijn enkele dingen die je moet weten voordat je op zoek gaat naar een baan bij een extern callcenter. Thuis werken kan geweldig zijn, maar vaak missen mensen de voordelen die het werken op kantoor met zich meebrengt.

Waarom thuis werken voor een freelance callcenter?

Er zijn veel voordelen van thuiswerken voor een callcenter. De belangrijkste is de kostenbesparing. Het kan in sommige gebieden moeilijk zijn om een kantoorruimte te vinden, vooral als het gaat om een groot bedrijf als dit. Je bespaart niet alleen geld op de huur, maar je bespaart ook geld op elektriciteit en andere kosten die gepaard gaan met het runnen van je eigen kantoorruimte.

Een ander voordeel is de flexibiliteit van dit soort werk. Je kunt zo veel of zo weinig werken als je wilt, dus als er iets belangrijkers in je leven aan de hand is, kun je voor die periode gewoon vrij nemen of minder uren maken.

Wij hebben telemarketing vacatures beschikbaar waarbij je ook vanuit huis kunt werken. Met de opkomst van geavanceerde communicatietechnologieën en de behoefte aan flexibel werken, bieden wij tegenwoordig de mogelijkheid voor telemarketeers om vanuit huis te werken.

Werken vanuit huis stelt telemarketeers in staat om hun eigen werktijden en werkschema's te beheren, waardoor ze een betere balans kunnen vinden tussen werk en privéleven. Ze hebben de vrijheid om te werken op tijden die het beste bij hun persoonlijke behoeften passen.

Thuiswerk telemarketing vacatures bieden verschillende voordelen, zowel voor werknemers als werkgevers. Enkele van de voordelen zijn:

 • Flexibiliteit: Werken vanuit huis stelt je in staat om hun eigen werktijden en werkschema's te beheren, waardoor je een betere balans kunt vinden tussen werk en privéleven. Je hebt de vrijheid om te werken op tijden die het beste bij jouw persoonlijke behoeften passen.

 • Geen woon-werkverkeer: Door vanuit huis te werken, bespaar je tijd en geld die anders zouden worden besteed aan woon-werkverkeer. Dit draagt bij aan een hogere efficiëntie en een betere werknemerservaring.

 • Toegang tot een breder scala aan vacatures: Thuiswerk telemarketing stelt je in staat om te solliciteren op vacatures buiten jouw directe geografische locatie. Je kunt werken voor bedrijven in andere steden, provincies of zelfs landen, waardoor jouw kansen op werk worden vergroot.

 • Lagere bedrijfskosten voor werkgevers: Voor werkgevers kan het aanbieden van thuiswerk telemarketing vacatures leiden tot lagere overheadkosten, omdat ze geen fysieke kantoorruimte hoeven te onderhouden. Dit kan hen in staat stellen om talent aan te trekken en kosten te besparen.

Als je geïnteresseerd bent in een thuiswerk telemarketing vacature, kun je uit verschillende thuiswerk vacatures kiezen, afhankelijk van de regio waar je woont.

Wanneer ben je een goede sales professional?

Een goede sales professional wordt gekenmerkt door een combinatie van vaardigheden, eigenschappen en kennis. Hier zijn enkele belangrijke aspecten die een sales professional succesvol maken:

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden: Een goede sales professional moet effectief kunnen communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Ze moeten in staat zijn om helder en overtuigend te spreken, goed te luisteren naar de behoeften van de klant en effectief te reageren op vragen en bezwaren.

 • Product- en marktkennis: Om geloofwaardig over te komen en klanten te kunnen adviseren, is diepgaande kennis van het product of de dienst essentieel. Een goede sales professional begrijpt de kenmerken, voordelen en toepassingen van wat hij of zij verkoopt, evenals de concurrentie en de markttrends.

 • Klantgerichtheid: Succesvolle sales professionals stellen de behoeften en wensen van de klant centraal. Ze zijn in staat om een vertrouwensrelatie op te bouwen en te onderhouden, en ze begrijpen het belang van het leveren van waarde aan de klant. Ze zijn proactief en zorgen voor een uitstekende klantenservice, ook na de verkoop.

 • Doorzettingsvermogen en vastberadenheid: Sales kan uitdagend zijn en afwijzingen zijn onvermijdelijk. Een goede sales professional laat zich niet ontmoedigen door tegenslagen, maar blijft gemotiveerd en volhardt in het nastreven van doelen. Ze hebben een positieve mindset en kunnen omgaan met stressvolle situaties.

 • Probleemoplossend vermogen: Klanten kunnen met specifieke uitdagingen of problemen te maken krijgen. Een goede sales professional is in staat om de behoeften van de klant te begrijpen en oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke situatie. Ze denken creatief en vinden manieren om problemen op te lossen.

 • Goede organisatorische vaardigheden: Sales professionals moeten hun tijd goed kunnen beheren en prioriteiten kunnen stellen. Ze zijn goed georganiseerd, volgen leads op, beheren hun klantendatabase en plannen effectieve verkoopgesprekken en follow-ups.

 • Teamspeler: In veel organisaties werken sales professionals samen met andere teams, zoals marketing, klantenservice en productontwikkeling. Een goede sales professional kan effectief samenwerken en communiceren met collega's om gezamenlijke doelen te bereiken.

 • Voortdurende zelfontwikkeling: Om succesvol te blijven, moet een goede sales professional streven naar voortdurende zelfverbetering. Ze blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied, leren van feedback en zoeken naar kansen om hun vaardigheden en kennis verder uit te breiden.


Wij zijn op zoek naar nieuwe collega callcenter medewerker(s). Wil jij graag vanuit huis aan de slag en ben je meer dan 24 uur per week beschikbaar reageer dan zo snel mogelijk op onze openstaande thuiswerk vacatures en ga ook gemiddeld tussen de 50 - 70 euro per uur verdienen, reken maar uit wat je dan verdient als je zelfs 40 uur per week aan de slag gaat.

De voordelen van thuiswerken voor een callcenter

Thuiswerken is een populairdere optie geworden voor mensen in de callcenterbranche. Thuiswerken is echter niet voor iedereen weggelegd, en sommige mensen zijn liever omringd door collega's en collega's in plaats van de hele dag alleen thuis te zijn.

De voordelen van thuiswerken zijn talrijk en omvatten:

 • Flexibele werkuren (partime/fulltime);

 • Geen woon/werk verkeer, werk is volledig vanuit huis;

 • Meer mogelijkheden om door te groeien in je carrière.

Callcenter werk vanuit huis

Thuiswerkende werknemers hebben vaak een betere kwaliteit van leven omdat ze meer tijd met hun gezin kunnen doorbrengen, hun woon-werkverkeer korter is en ze minder stress hebben. Thuiswerken is voor veel mensen een populaire keuze.

Het is flexibel, betaalbaar en kan alleen worden gedaan. Je hebt de mogelijkheid om veel of weinig te werken als je wilt en er zijn veel voordelen aan verbonden.

De wondere wereld van Telemarketing

Wat voor werk vanuit huis zoek je?

Zoek je een leuke baan waar je ook nog eens veel geld mee verdiend?

Reageer op onze Telemarketeer thuiswerk vacature en geef je carrière een boost. Start vandaag, the sky is the limit!

Wil jij zelf je werktijden bepalen en werken vanuit huis of op kantoor?

Solliciteer op 1 van de telemarketing vacatures, we zoeken meerdere ervaren kandidaten. Thuiswerken is mogelijk.

Beide antwoorden een ja? Solliciteer!

Thuiswerk vacatures

Zoek in alle vacatures

  Werken vanuit huis vacatures

  Callcenter thuiswerk

  Wat zeggen Telemarketeers over ons?

  Google reviews

  5.0
  Beoordelingen van Sales Professionals
  (11 beoordelingen)

  Een review schrijven


  Trustpilot reviews

  Trustscore 4.5-star